Välkommen till Renova Miljös hållbarhetsseminarium 2021

Renova Miljö bjuder onsdagen den 27 oktober in till en inspirerande förmiddag med temat "På spaning mot framtiden". 

Årets hållbarhetsseminarium kommer att ledas av Amanda Borneke. Ohotad återbruksdrottning, inspiratör och föreläsare inom hållbarhet, jämställdhet och cirkulära lösningar. Amanda kommer att lotsa oss igenom en fullspäckad förmiddag!

  • Louise Larsson från Älvstranden Utveckling berättar om projektet Lindholmsleveransen, en mikroterminal för samtransport av återvinningsmaterial, avfall, post och gods. 
  • Anna Häggson och Jesper Olsson från Trafikkontoret berättar om ett spännande samarbetsprojekt: Återanvändning av makadam från spårvagnsräls.
  • Från Renova får vi höra om framtida utmaningar och spännande utvecklingsprojekt som är på gång.
  • Amanda själv kommer också ta oss med på en häftig framtidsspaning!

I pausen kan du passa på att se vilka fördelar ett konto i Renovas kundportal kan ge eller diskutera vilka utbildningar som kan vara lämpliga för er.

För ett säkert seminarium följer vi självklart Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Lindholmen Conference Center har också ökade rutiner i och med pandemin, dessa kan du läsa mer om här.

Datum

Tid

Plats

Onsdag
27 oktober

07:30-08:00
Frukost och mingel

08:00-11:30
Seminarium med programpunkter och paus

Lindholmen Conference Center
Lindholmspiren 5, 417 56 Göteborg

eller

Digitalt via länk

 

Anmälan till Renova Miljös Hållbarhetsseminarium

Så här vill jag delta
25 maj 2018 började DSF (Dataskyddsförordningen) att gälla i Sverige och resten av EU. Vill vill att du ska känna dig trygg med hur vi på Renova behandlar dina personuppgifter. Läs mer på renova.se/dataskydd