Jobba hos oss

Har du C-körkort? Kör för oss i sommar! Vi skapar miljönytta varje dag. Schyssta arbetstider och en härlig gemenskap.

Vi söker nu ett stort antal sommarvikarier och extrapersonal till vår renhållningsverksamhet.

Är du intresserad av att arbeta del- eller heltid under sommarperioden v 26-33, för rätt person finns goda möjligheter till fortsatt extraarbete även efter sommaren.

Vi erbjuder ett fritt och omväxlande arbete med bra arbetstider och god gemenskap. Oftast arbetar du tillsammans med en kollega, men ensamarbete förekommer också. Arbetstiden är förlag till dagtid, förmiddags- och eftermiddagspass, kväller och/eller helger.

Vi vet att vi behöver personer med olika erfarenheter i våra arbetslag. Vi vill därför ha medarbetare med olika ålder, kön och kultur. Vi hoppas att fler tjejer vill jobba med oss. Läs mer och ansök nedan.

 

Vi arbetar med kunskap och möjligheter för ett långsiktigt hållbart samhälle – varje dag. Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Hos oss får du utrymme att växa, ta ansvar och möjlighet att påverka vår gemensamma framtid.

Vad kan man jobba med på Renova?

På Renova har vi bred kompetens samlad hos våra medarbetare. Hos oss kan du arbeta med en mängd olika områden, t ex   insamling och transport, rådgivning och utbildning, sortering, behandling, service, försäljning, reparationer och kommunikation bara för att nämna några. Allt detta kräver spetskompetens och innovativa medarbetare som tycker om att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö.

Lediga jobb just nu

 

Tekniker - timvikarier och sommarpersonal. Ansök senast 2017-05-31

Renhållningsarbetare - sommarpersonal. Ansök senast 2017-05-31

El-instrumenttekniker. Ansök senast 2017-06-02

Kommunikatör - ansök senst 2017-06-06

Miljöutredare till AO Återvinning. Ansök senast 2017-06-09

Renhållningsarbetare -extrapersonal. Ansök senast 2017-07-01

Spontanansökan

Om du har en specialkunskap som du tror skulle passa bra hos oss, eller helt enkelt är intresserad av att arbeta hos oss på Renova är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Följ oss också gärna på linkedin.