Jobba hos oss

På Renova arbetar vi med kunskap och möjligheter för ett långsiktigt hållbart samhälle – varje dag. Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Hos oss får du utrymme att växa, ta ansvar och möjlighet att påverka vår gemensamma framtid.

Vi är måna om vår personal, 2018 fick vi utmärkelsen 2018 års karriärföretag. Vi erbjuder utbildning, karriärmöjligheter, friskvård (egen gymanläggning med bastu), förmånligt pris på västtrafikkort, subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera. 


Vad kan man arbeta med på Renova?

På Renova har vi bred kompetens samlad hos våra medarbetare. Hos oss kan du arbeta med en mängd olika områden, t ex insamling och transport, rådgivning och utbildning, sortering, behandling, service, försäljning, reparationer och kommunikation bara för att nämna några. Allt detta kräver spetskompetens och innovativa medarbetare som tycker om att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö.

Vi behöver personer med olika erfarenheter i våra arbetslag. Vi vill därför ha medarbetare med olika ålder, kön och kultur. Vi hoppas bland annat att fler kvinnor vill jobba med oss. 

 

Lediga jobb

Just nu har vi inga lediga jobb. 

 

Spontanansökan

På Renova har vi ofta behov av vissa yrkesgrupper och därför har vi spontanansökningar riktade till dessa.

Vill du jobba som chaufför på Renova? Skicka då in en riktad spontanansökan för chaufförer.

Vill du jobba med underhåll av fordon på vår verkstad? Skicka då in en riktad spontanansökan till underhållsverkstaden

Om du har en specialkunskap som du tror skulle passa bra hos oss, eller helt enkelt är intresserad av att arbeta hos oss på Renova är du välkommen att skicka in en allmän spontanansökan.

Följ oss också gärna på linkedin

Helhetsperspektiv viktigt i en bred verksamhet

Med en bred verksamhet, av olika typer av tjänster och arbeten är det viktigt att ha ett helhetsperspektiv och en förståelse för varandras jobb. Som en del i att få mer insikt är Renovas strategiledning ute på praktik i verksamheten.

Läs mer om Renova här