Sommarjobba hos oss!

Nu söker vi ett stort antal personer med C/CE-körkort och giltigt YKB som är intresserade av att arbeta med vår verksamhet inom avfall och miljö under sommarperioden 2019. För rätt personer finns dessutom stora möjligheter till fortsatt fast anställning efter sommaren. Som miljöarbetare på Renova får du ett fritt jobb med trevliga kollegor! Dessutom arbetar du för en renare miljö, nu och i framtiden.

Ansökan till Sommarjobb Miljöarbetare/Chaufför

Gör inte ansökningsprocessen krånglig. Sök direkt i formuläret här nedan så kontaktar vi dig! Vill du läsa mer om tjänsten, scrolla ner till "Lediga tjänster" och klicka på länken Sommarjobb Miljöarbetare/Chaufför. OBS! Notera att C- eller CE-körkort samt giltigt YKB krävs för att kunna söka tjänsten.
Behörigheter*
25 maj 2018 började DSF (Dataskyddsförordningen) att gälla i Sverige och resten av EU. Vill vill att du ska känna dig trygg med hur vi på Renova behandlar dina personuppgifter. Läs mer på renova.se/dataskydd

 

Att arbeta på Renova

På Renova arbetar vi med kunskap och möjligheter för ett långsiktigt hållbart samhälle – varje dag. Du är välkommen till en trivsam arbetsplats med engagerade medarbetare. Hos oss får du utrymme att växa, ta ansvar och möjlighet att påverka vår gemensamma framtid.

Vi är måna om vår personal, 2018 fick vi utmärkelsen 2018 års karriärföretag. Vi erbjuder utbildning, karriärmöjligheter, friskvård (egen gymanläggning med bastu), förmånligt pris på västtrafikkort, subventionerat besök hos massör och osteopat samt rabatt på träningscenter med mera. 

 


Vad kan man arbeta med på Renova?

På Renova har vi bred kompetens samlad hos våra medarbetare. Hos oss kan du arbeta med en mängd olika områden, t ex insamling och transport, rådgivning och utbildning, sortering, behandling, service, försäljning, reparationer och kommunikation bara för att nämna några. Allt detta kräver spetskompetens och innovativa medarbetare som tycker om att arbeta i en kreativ och dynamisk miljö.

Vi behöver personer med olika erfarenheter i våra arbetslag. Vi vill därför ha medarbetare med olika ålder, kön och kultur. Vi hoppas bland annat att fler kvinnor vill jobba med oss. 

 

Lediga jobb

Sommarjobb som miljöarbetare/chaufför

Biträdande driftchef, AO Återvinning

 Miljöutredare - vikariat

Spontanansökan

På Renova har vi ofta behov av vissa yrkesgrupper och därför har vi spontanansökningar riktade till dessa.

Vill du jobba som chaufför på Renova? Skicka då in en riktad spontanansökan för chaufförer.

Vill du jobba med underhåll av fordon på vår verkstad? Skicka då in en riktad spontanansökan till underhållsverkstaden

Om du har en specialkunskap som du tror skulle passa bra hos oss, eller helt enkelt är intresserad av att arbeta hos oss på Renova är du välkommen att skicka in en allmän spontanansökan.

Följ oss också gärna på LinkedIn

Helhetsperspektiv viktigt i en bred verksamhet

Med en bred verksamhet, av olika typer av tjänster och arbeten är det viktigt att ha ett helhetsperspektiv och en förståelse för varandras jobb. Som en del i att få mer insikt är Renovas strategiledning ute på praktik i verksamheten.

Läs mer om Renova här