Reparatör arbetar/svetsar på underhållsverkstaden

Renovas nya underhållsverkstad – en unik möjlighet

I maj 2021 togs det första spadtaget för Renovas helt nya moderna underhållsverkstad för både tunga fordon och för plåt- och maskinarbeten. De nya och fräscha lokalerna planeras stå färdiga i maj 2023. I samband med flytten söker vi nya medarbetare, kom och bli en i vårt goa gäng!

Verkstaden ligger i Bönekulla nära Säve på Hisingen, ett område som betraktas som ett framtida logistiknav. Den förväntas bli den första i sitt slag i Europa som certifieras enligt BREEAM, vilket innebär bland annat krav på byggnadens energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning och avfallshantering. En verkligt spännande resa där du som medarbetare har möjlighet att vara med och påverka framtidens arbetsplats.

Den nya underhållsverkstaden erbjuder tjänster till externa kunder samtidigt som den är en resurs för Renova internt. Fordonsverkstaden blir en fullserviceverkstad för alla slags tunga fordon med alla typer av alternativa drivmedel, till exempel vätgas. Plåt- och maskinverkstaden utför plåtarbeten, till exempel inom smide, fräs, svets och svarv. Verkstaden servar och reparerar också containrar samt utrustning och maskiner för avfallshantering.

Rundvandring

Ta en titt på våra nya lokaler! 

Mekaniker

Hör Leo berätta om hur det är att arbeta som mekaniker på Renova!