Tillbaka till nyhetsarkivet

Gå 2 för 1 på Renova Miljöakademis öppna utbildningar i vår


Vill du och dina kollegor lära er mer om hållbar utveckling? Ska ert företag miljödiplomeras? I vår finns två öppna utbildningstillfällen i miljökunskap. Passa på att gå två personer och betala bara för en!

Genom föreläsningar, diskussioner och värderingsövningar ökar du din och dina medarbetares kompetens och förståelse för viktiga miljöfrågor. Utbildningarna hålls på Renova Miljöakademi på avfallskraftvärmeverket på Sävenäs i Göteborg.

Grundläggande miljöutbildning

13 mars, 8:00-12:00

Vår grundläggande miljöutbildning är perfekt för er som vill lära mer om miljö, ska miljödiplomera eller ISO-certifiera er företag. Vi går vi igenom jordens ekosystem, vår livsstil, ekologisk och social hållbarhet, samt samhällets miljöarbete.

Miljöutbildning, fortsättning

9 april, 8:00-10:00

Hur kan du och ditt företag minska er miljöpåverkan? Det är ämnet som vi kommer att prata om i fortsättningskursen i miljökunskap. Vi går igenom problemen med hur vi lever idag och fokuserar på vilka metoder man kan ta till för att förbättra både miljö och klimat. 

Anmäl dig och läs mer här

 

Utbildningar för er som ska miljödiplomeras

Miljödiplomering är ett sätt att arbeta strukturerat med miljöarbete. Diplomeringsarbetet utgår från Svensk Miljöbas kravstandard och är anpassad för små och medelstora företag. Det här grundläggande utbildningen är ett krav för all personal innan man vill bli diplomerad.