Hemma här. Som ingen annan.

Hemma här. Som ingen annan.

Renova Miljö är dotterbolag till Renova AB. Vi tar hand om företags återvinningsmaterial och avfall på ett tryggt, ekonomiskt och hållbart sätt. Precis som vi gör för tusentals andra kunder inom bygg, industri, logistik och fastighet varje dag. Vi är hemma i er värld och vi är hemma i Västsverige. Det är här vi lever och verkar.

Närbild miljöarbetare pratar med kund

Tillsammans hittar vi nya lösningar, blir effektivare och ökar återanvändning och återvinning på ett kostnadseffektivt sätt. Oavsett vilken bransch du tillhör har vi hållbara avfallslösningar. Kontakta oss för ett förutsättningslöst möte där vi går igenom er arbetsplats, företag eller byggarbetsplats.

Specialutbildade säljare

Vi har specialutbildade säljare för alla typer av branscher. Du får en partner som erbjuder hållbara avfallslösningar anpassade till just ditt företag. Du får hjälp med planering och dimensionering av era utrymmen, rätt container, kärl och annan utrustning som skyltar till containrar och miljörum. Behövs det kan vi också utbilda era medarbetare. 

Person som jobbar på Renova Miljö tillsammans med kund

Vägen till rätt återvinning och avfallshantering

Steg 1: hitta era behov

Vi träffas och pratar om era återvinningsbehov. Tillsammans sätter vi en plan för framtiden och kommer med tips och idéer hur ni kan hantera ert avfall på bästa sätt.

Vi ställer oss frågor som:

  • Hur ni arbetar idag?
  • Hur vill ni arbeta med ert avfall i framtiden?
  • Hur mycket vill ni sortera själva och vad hjälper vi till med?
  • Har ni något farligt avfall som ni vill att vi ska ta hand om?

Steg 2: leverans

När planen är satt levererar vi lösningen med olika behållare. Det är viktigt att det är enkelt att göra rätt så vi ser till att det finns bra information på plats, som skyltar och dekaler.

Steg 3: Underhåll och service

Vi erbjuder också service av lokalerna med allt från städning, underhåll och ser över om det behövs fler eller färre tömningar och behållare. Vår uppskattade servicepersonal svarar också gärna på frågor kring avfallshanteringen.

Det här är Renova Miljöservice

Steg 4: förnyad kunskap

På Renova Miljö har vi många års kunskap kring återvinning och hur man kan minska avfallet. Denna kunskap delar vi gärna med oss genom att utbilda er personal och vi skräddarsyr utbildningen efter era behov.

Här är våra utbildningspaket

Steg 5: återkoppling och ständig förbättring

I kundportal kan du få löpande statistik över ditt avfall, som mängd och var avfallet tar vägen, till förbränning eller materialåtervinning. Den här statistiken följer vi noga för att också se vad vi kan göra bättre i just ditt koncept. För att säkerställa att ni är nöjda så har vi regelbundna uppföljningsmöten.

Läs mer om och skaffa ett konto i kundportalen

Avtalsvillkor Renova Miljö

Allmänna avtalsvillkor Renova Miljö (pdf) 
General agreement terms and conditions - Renova Miljö (pdf)

Din unika lösning

Har du specifika behov? Ta kontakt med oss så går vi igenom din avfallshantering för att hitta den bästa lösningen för just din verksamhet.

Illustration på hand som håller i mobiltelefonKontakta kundservice
kundservice@renova.se
Telefon: 031-61 85 30
Öppet vardagar: 07.00-16.30

Sköt allt på ett ställe i kundportalen

I Renova Miljös kundportal får du full koll på avfallet. Du kan se och hantera hämtningar dygnet runt, beställa produkter, tjänster och vågkort, samt ta ut statistik. Nu mobilanpassad!