Om oss

Vision

Vi sätter värde på allt – för en hållbar morgondag.

Affärsidé

Vi erbjuder miljösmarta tjänster och återvinning av avfall till energi och nya råvaror.

Ägare

Kommunerna Ale, Göteborg, Härryda, Kungälv, Lerum, Mölndal, Partille, Stenungsund, Tjörn och Öckerö äger Renova tillsammans.

Renova - din partner i Västsverige

Vi har koll på hela kedjan, från insamling av återvinningsmaterial och avfall, till sortering och behandling. I filmen kan du se vilka verksamheter vi har och var vi finns. 

Nyheter

Renovas medarbetare tar emot pris

Vi är otroligt stolta över att meddela att Renova har blivit tilldelade utmärkelsen Årets Företag/Samarbetspartner 2023 för vårt samarbete med Mimers Hus Gymnasium.

Femte generationens rökgasrening har tagits i bruk på panna 1 i avfallskraftvärmeverket Sävenäs. Investeringen är en viktig miljöåtgärd och innebär att utsläppen av kväveoxid till luft från den aktuella linjen minskar med cirka två tredjedelar. Utsläppen av kväve till vatten kommer i princip att upphöra.

Glasförpackningar som ligger i hög

Under måndagen den 29/1 uppmärksammades en avvikelse i samband med tömning av glas med en av Renova Miljös kranbilar där glas felaktigt tömde.

Vi erbjuder:

• Rådgivning, utbildning och konsulttjänster.
• Insamling och transport av avfall och återvinningsmaterial.
• Miljöriktig behandling och återvinning.
• Servicetjänster för fastighetsägare och byggbransch.

Renova Miljö

Hemma i Västsverige

Renova Miljö är dotterbolag till Renova AB. Vi tar hand om ditt företags avfall på ett tryggt, ekonomiskt och hållbart sätt. Precis som vi gör för tusentals andra kunder inom bygg, industri, logistik och fastighet i Västsverige varje dag.

Vy över Göteborg