Tillbaka till nyhetsarkivet

Renova deltar i West Pride 2024

Rengbågsfärgad sopbil i West Pride paraden

Vi är glada att meddela att Renova återigen kommer att delta i West Pride. Renova står fast vid sitt engagemang för mångfald, jämställdhet och inkludering. Vårt deltagande i West Pride är en viktig del av vårt arbete för att skapa en trygg och inkluderande arbetsmiljö där alla känner sig välkomna och respekterade.

- Renova strävar alltid efter att vara en arbetsplats där alla kan vara sig själva. Vårt deltagande i West Pride är en del av vårt långsiktiga arbete för mångfald och inkludering, säger Elna Hansson, HR-chef.

West Pride är en konst- och kulturfestival som skapar trygga mötesplatser för HBTQI-personer och lyfter upp normkritik och HBTQI-personers livssituation. Vi är stolta partner till West Pride och ställer oss bakom deras värdegrund om alla människors lika värde.

Under West Pride kommer vi att delta med vår regnbågsfärgade sopbil i paraden, en symbol för vårt engagemang. Vi ser fram emot att möta allmänheten i Kungstorget och under paraden, och hoppas att vårt deltagande kan inspirera andra att arbeta för en mer inkluderande och respektfull arbetsmiljö.

Renova fortsätter att arbeta aktivt för att skapa en trygg och inkluderande arbetsmiljö för alla medarbetare. Vi ser mångfald som en styrka och en viktig del av vår utveckling som företag.

För frågor, vänligen kontakta:
Elna Hansson
HR-chef 031-61 80 00
elna.hansson@renova.se

Marie-Louice Flach
Presskontakt 0706-310009
marie-louice.flach@renova.se